Italiaans broodje rosbief

Ingrediënten voor 1 broodje

  • 1 ciabatta
  • 1 handje veldsla
  • 6 plakjes rosbief
  • zout en peper
  • 0,5 gegrilde paprika uit pot
  • 1,5 el (verse) truffel mayonaise
  • 1 hand vers geraspte Parmezaanse kaas
Italiaans broodje rosbief

Bereidingswijze

  • Snijd de ciabatta open en beleg de ciabatta met veldsla.
  • Leg op de veldsla de plakjes rosbief en bestrooi dit met een beetje peper en zout.
  • Haal de gegrilde paprika uit de pot en snijd deze door de helft. Wanneer je een groot broodje hebt, kun je ook een hele gegrilde paprika gebruiken. Het is wel lekker om flink wat paprika op het broodje te doen, dit geeft die extra smaak.
  • Leg de paprika over de rosbief en verdeel wat kloddertjes truffelmayonaise over het broodje.
  • Top het broodje af met versgeraspte Parmezaanse kaas.
  • Doe de deksel van het broodje erop en eet smakelijk!

Bron: valenrosa.com

Meer recepten