Barbecue Brisket
Barbecue Brisket Ingrediënten 10-12 personen 1 hele beef brisket (ongeveer 4-5 kg). Vraag uw Ströj specialist om advies. 3 eetlepels zout 3 eetlepels zwarte peper 2 eetlepels paprikapoeder 1 eetlepel knoflookpoeder 1 eetlepel uienpoeder 1 eetlepel bruine suiker 1 theelepel mosterdpoeder 1 theelepel cayennepeper (optioneel, voor extra pit) Barbecue saus (optioneel) Bereidingswijze Ingrediënten: Instructies: Voorbereiding:…
Read MoreZomerse ossenhaas spiesen
Zomerse ossenhaas spiesen Ingrediënten 4 personen 500 gram ossenhaas (of biefstuk) in blokjes van 2,5 cm 1 rode paprika, in stukjes 1 gele paprika, in stukjes 1 courgette, in plakjes 1 rode ui, in partjes 8 cherrytomaten 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 theelepel paprikapoeder zout en peper naar smaak Houten spiesen, vooraf…
Read MoreTomahawk van de barbecue
Tomahawk van de barbecue Ingrediënten 4 personen 1 kg Ströj tomahawk steak 2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer baharat kruidenmix 1 tl grof zeezout 3 el arachideolie 2 aubergines 7.5 g verse platte peterselie 4 trostomaten 1 el citroensap Bereidingswijze Steek de barbecue aan en bereid voor op indirect grillen (alle kolen aan…
Read MoreThaise biefstuk
Thaise biefstuk Ingrediënten 4 personen 4 biefstukken (à 125 gram) 1 limoen 2 cm gemberwortel 5 eetlepels Nam Pla (Thaise vissaus) 1½ eetlepel zonnebloemolie 250 g mihoen 2 paprika’s (rode en gele) 5 bosuitjes 3 eetlepel sesamzaad 3 eetlepels sesamolie snufje zout snufje peper (versgemalen) Bereidingswijze Boen de limoen onder stromend water schoon, rasp de…
Read MoreWrap van bavette
Wrap van bavette Ingrediënten 4 personen VOOR DE WRAPS: Stuk bavette van ongeveer 500 gram 4 tacowraps 4 gerookte paprika’s, in dunne reepjes gesneden 2 tomaten, in dunne plakjes gesneden 50 gr rucola VOOR DE CHIMICHURRI: Bosje verse tijm (hiervan alleen de blaadjes gebruiken) Bosje oregano Bosje platte peterselie 2 takjes rozemarijn (alleen de blaadjes…
Read More