Tomahawk van de barbecue
Tomahawk van de barbecue Ingrediënten 4 personen 1 kg Ströj tomahawk steak 2 el Euroma Original spices by Jonnie Boer baharat kruidenmix 1 tl grof zeezout 3 el arachideolie 2 aubergines 7.5 g verse platte peterselie 4 trostomaten 1 el citroensap Bereidingswijze Steek de barbecue aan en bereid voor op indirect grillen (alle kolen aan…
Read MoreBavette van de barbecue
Bavette van de barbecue Ingrediënten 4 personen 700 gr bavette Zonnebloemolie Zout Peper 100 gram rucola sla 80 gr geschaafde parmezaanse kaas Olijfolie 2 limoenen 2 eetl pomodori secchi (zongedroogde tomaten) Bereidingswijze Haal de bavette 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 130 ˚C (indirect* heeft de voorkeur). Smeer de bavette…
Read MoreThaise biefstuk
Thaise biefstuk Ingrediënten 4 personen 4 biefstukken (à 125 gram) 1 limoen 2 cm gemberwortel 5 eetlepels Nam Pla (Thaise vissaus) 1½ eetlepel zonnebloemolie 250 g mihoen 2 paprika’s (rode en gele) 5 bosuitjes 3 eetlepel sesamzaad 3 eetlepels sesamolie snufje zout snufje peper (versgemalen) Bereidingswijze Boen de limoen onder stromend water schoon, rasp de…
Read MoreWrap van bavette
Wrap van bavette Ingrediënten 4 personen VOOR DE WRAPS: Stuk bavette van ongeveer 500 gram 4 tacowraps 4 gerookte paprika’s, in dunne reepjes gesneden 2 tomaten, in dunne plakjes gesneden 50 gr rucola VOOR DE CHIMICHURRI: Bosje verse tijm (hiervan alleen de blaadjes gebruiken) Bosje oregano Bosje platte peterselie 2 takjes rozemarijn (alleen de blaadjes…
Read More